Isnin, 16 Mei 2011

New week, new mood

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p


Alhamdulillah, harini Aidan ke nurseri balik lepas lebih seminggu duduk rumah.. alhamdulillah, sebab semua bintik2 dah tak ada.. tinggal parut2 aje.. syukur sangat2..

Kelmarin kami duduk rumah aje.. sebab mama dan papa pun tak berapa sihat.. mungkin letih sebab dah 3 minggu dok bergilir2 jaga anak2, kelas dsb.. dugaan masa belajar.. kena banyak2 sabar..

Sabtu pagi tu kami keluar kejap.. bawa anak2 ambil angin sambil pi cari pagar tangga.. lately budak2 ni dah pandai naik tangga.. so seram juga takut jatuh.. nasib dapat beli pagar second hand yang rupa macam tak pernah dipakai lagi.. hehe..

ok, enjoy gambar2 masa hari sabtu tu..

kenderaan beragam.. hahahahha.. camni la rupa hari2..
mujur beli basikal baru ni ada bateri.. so kayuh tak penat sangat

tunggu subway

mama genki, anak2 pun genki

adik sempat peace!!

sebelum mama lupa, selamat hari guru untuk semua guru2 yang tak pernah penat mendidik anak bangsa dan mencurahkan ilmu.. Allah saja yang dapat balas semua jasa2 guru2 ini..

to myself, balik mesia nanti kena jadi pendidik yang lebih penyabar, lebih berdaya saing dan kuat semangat..

minggu baru, mood baru, kena kerja lebih kuat!

3 ulasan:

ishahannah berkata...

comeinye dorg dok ats beskal tu kak mast..ekeke..

MULAN berkata...

happy teachers day.. to bakal teacher... walopon ada beskal bateri, saya tetap takot carry anak2 dgn beskal.. tau bawak diri sendiri je atas beskal...

mast@work berkata...

lin,

bila lagi nak merasa kan? hehehehe

mulan,

nak tak nak kena buat juga la.. dah berapa kali jatuh dah pun.. kesian kat anak2..