Isnin, 30 Mei 2011

hujan tu rahmat!

* السلام عليکم * 


 こんにちは q(^_~)p


dari hari jumaat sampai hari ni ok hujan kat sini.. tak berhenti langsung hujannya.. tensi jangan cakap la.. kain baju semua tak kering.. spender aiman sampai kena gosok la pagi tadi.. hehehe..

mood pun jadi tunggang langgang.. rumah apatah lagi.. pastu bila sejuk2, mood makan.. ya ampun.. macam mengandung gajah! 

weekend ok la.. in spite kepala bagai nak weng sebab esok nak submit progress, kami still dapat keluar dan bawa anak2 jalan2 sambil makan2.. haahaha..

hari sabtu kami dapat jemputan dari kawan baru yang baru pindah dari yokohama ke osaka <<-- aisha, tq sudi jemput kami.. rumah dia punyaaaaa laaaa bessaarr *bagi standard jepun le.. pastu kami makan punya la banyak.. alhamdulillah.. balik rumah malam tu tak payah makan dah kenyang tak sudah2..

semalam pula kami ada farewell party untuk Prof Dahalan yang bercuti sabatikal.. dapat le dos kambing dari shish kebab.. ya ampun.. sedap weh.. lama dah tak makan kambing.. hehe.. makan kat restoran turki kat sini.. rice pudding dia pun mmm.. dap2.. harus pergi lagi.. tapi nak dating dengan papa aje le.. :P

malam tadi lepas subuh baru tidur.. mengejarkan dateline esok.. walaupun dah tau dah.. sure kena sound sedas dua, tapi redha aje le.. nak buat camno kan? kata belajar..

korang yang bercuti tu, selamat bercuti.. yang buek kerja cam den ni ha.. ape laie, moh kerja!

SELAMAT MINGGU BARU..

3 ulasan:

TopsyTurvyMum berkata...

Ehh..takkan spender aiman jerr kena gosok?tapi betul la, spender org lelaki tebal, kalau hujan lambat kering..eh..citer spender lak haha

Hanis MY berkata...

bestnyaaa jalan2 n makan2... samala kadang2 mmg tak sempat nk wat keje2 yang betimbun huhu... ganbarimasu!

mast@work berkata...

kak TTM,

training spender kan tebal.. tu pun towel2, mujur saya dah masukkan dalam rumah dari malam tadi.. kalo idak, kena la iron juga.. citer spender sekali sekala apa salahnya kan? keh keh

hanis,

kalo tak jalan2, mau serabut kepala mak dia dalam rumah tu.. dah le hujan, budak2 jadi extra cranky le..