Rabu, 27 Oktober 2010

raccoon???

harini start sejuk tak hengat!! siang maksimum 14degrees.. yang mama paling tak tahan sebab sejuk dia tu bercampur dengan angin.. keraaaaasssssss tangan masa kayuh basikal..

petang tadi mama keluar dengan papa.. ada hajat lain, tapi terbabas sudah pi shopping.. kami beli sarung tangan sorg satu.. tak kisah le ape org jepun kata gila time autumn pakai sarung tangan.. ahahaha.. first time oo seumur hidup rasa sejuk gini.. esok winter kalau ku kena brain freeze mintak ampun aaaaaaaa...

anak2 pun dapat la sarung tangan juga.. tapi yang paling best si kecik ni aaa..

dapat ape?















hihihi










topi raccoon.. akakakkaaka.. comei tak?

siap ade telinge lagi.. set dia sekali mitten.. pun ade telinge raccoon..


saya heran la mama.. kawaii ke saya?

encem boy

ye, mama nak ape????

tadi siap tambah stok baju budak2 ni.. depa takde baju lengan panjang yang tebal sikit.. tadi dapat le 2 3 helai.. untuk pakai harian..

5 ulasan:

ishahannah berkata...

comeinye aidan pakai raccoon..

mama glam berkata...

memang la kamu comei wahai aidan sayang!

Nurzairul Isma berkata...

aidannnnn... kamu mmg comei... bolat nye pipi kamu.... geram laa...

alfa juliet berkata...

kalau duk oversea, emmang kena spare untuk musim2 lain kan

mast@work berkata...

lin, aweng, isma, pipi tu la yang ku tunggu2 tak sabar nak balik gigit.. hahahaha

aza, a ah.. bab kena tukar baju tiap2 season tu yang aku tak tahan.. kopak!