Selasa, 26 Oktober 2010

layankan kejap

grilled salmon, tomato with cheese, ceaser salad tak cukup sifat n garlic bread. nasib tak reti buat mushroom soup.. kena belajar nih!


mood memasak tengah baik.. malam tadi konon2 healthy meal la.. hihihi.. sebenarnya brainstorm masa seminar sebab mama tak faham sepatah haram apa depa cakap..

masa tengah seminar tu tiba2 je nursery aidan call suruh amik.. budak tu demam.. dah 2 malam dah dia tak tidur.. menangis2.. temperature naik time malam je lak tu.. siang dia ok.. kami tak tidur dah dua malam.. aduyai.. sabaq je la..

harini mama tak ke lab.. jaga budak kecik ni kat rumah.. tapi karang nak kuar kejap sebab nak hantar barang kat kawan yang akan balik mesia esok.. banyak benda tak settle yet banyak juga hal yang terjadi.. harap2 sensei memahami.. serba salah sebab tak masuk lab harini..

ok, dah.. nak ca alif but..

nota: rasanya aidan demam sebab cuaca makin sejuk this week (malam hampir satu angka je) n dia tumbuh 2 btg gigi.. yikes!


6 ulasan:

KV berkata...

kesian aidan, moda dia cepat baik.;)

yatie chomeyl berkata...

mmg tiap2 kali tukar musim, budak2 kat sini akan kena flu dan demam. pastu mmg malam je badan diorang panas..baby SN dh byk kali jd gitu...risau xleh nak cakap...tp skrg mcm dah ala2 cool sikit .
hope aidan get well soon

mama glam berkata...

cian aidan.... cian jugak kat mama n papa dia yang terpaksa berjaga malam... xpe, belajar jadi lebih tabah mama dgn papanya. Korang boleh buat punya! neway, mudah2an aidan cepat sembuh!

aNiS tHe BumbleBee berkata...

waaah...dah tumbuh 2gigi!!


org kt sini suke dengar kalau winter2.tp org yg hadapi kt sana je lah yg tau kan...

alfa juliet berkata...

apa kamera ko pakai ni? nampak cantik ar gamba

mast@work berkata...

KV, tq

yatie, kak mas jadi tak tentu hala sebab bila sakit habis kerja lab tergendala.. papa dia pun tgh bz gak la ni.. haru..

aweng, tu la.. harap2 cepat sihat..

anis, bila dah sejuk ni boleh siap cakap kat suami, pe citer kita mai sini bang.. akakakkaka

aza, pakai henpon nye camera aje