Rabu, 27 Oktober 2010

when the two of us laugh

kami dua orang suka tengok cerita How.I.Met.Your.Mother.. seriously lawak.. kalau tengok mengekek2 gelak.. masa kat mesia kadang2 ade je miss episode dia.. kat sini kami khatam 2009 nye season.. ni dok layan 2010 season pulak..

gambar icefilms

dah lama kami berdua tak tengok wayang.. kami bukan sports couple.. kalau bersukan mau mama yang mencicit terkial2.. dolu2 ade jugak kami layan gym berdua.. tapi kantoi aa mama.. atas treadmill kalah dengan papa.. hak hak hak..

nasib aje le tidak2 pun kami layan bowling.. lain2 minta ampun..

akhirnya kami settle for tv series or movies to enjoy together.. at least ada benda yang kami kongsi bersama.. lagi satu kami suka makan.. papa jenis tak memilih.. kadang2 dia lagi berani dari mama.. contoh - fresh oyster.. eeeee.. cukup le mama rasa sekali je.. ngeri!

kalau korang share ape dengan hubby korang ek?

7 ulasan:

eby berkata...

Mast,
Me n husband pun suka duduk depan tv to enjoy together...Cerita apa tak kisah sangat. Biasanya ai lah yang jadi tukang ulas bila tengok tv. Lagi satu kitorang suka sepah dapur sama-sama...sangat enjoy...

sya amran berkata...

I LOVE THIS SERIES..hahaha..aku de complete season mast..mau?hehe..
lily & marshall is sweet..
barney...awe...wait for it..SOME!hahaha

yatie chomeyl berkata...

kami layan soccer match sama2, dua2 suka tgk bola hehe

Queen berkata...

TIDO...makan...die suke bawak pi tempat makan..tukang makannya saya...heeeee

Zety Zin berkata...

kitorang pun suka layan movie depan tv gak. semua boleh except cerita hantu aku tak layan!

kalau ada rezeki lebih maka kami tengok le wayang. tak pun layan karok sekali sekala (walaupun suara memasing tah macam hapa wahaha).

TopsyTurvyMum berkata...

masa we all berdua-duan cuma lah di hujung minggu gi shopping groceries ahakss!!

mast@work berkata...

eby, kiteorg x ado keroje letih study layan movie aje le.. hihihi

ngan, aku ngan harris memang suka giler ngan barney tu.. dahle sampai sudah tak tau dia kerja ape n sokmo dgn suit dia je.. episode paling aku suka 'slap bet' hahahahha

yatie, kalau tengok bola, alamatnya incik suami berdengkur kat sebelah.. ahahahahhaha..

zeti, karok? uish, best tu.. laki ku layan lagu hip hop je.. nyampah mak!

kak TTM, owh, bab shopping kami selalu gak curi masa berdua.. ahahahahha..