Sabtu, 31 Oktober 2009

weekend

kami selamat tiba tengahmalam tadi.. pagi2 tadi dah hantar papa ke ofis sebab ada lab oum.. dan sekarang mama dok melepet dengan aiman.. dah siap sidai 2 load kain.. mata mula la rasa berat2 sisa baki ngantuk ada lagi..

last week mama patut kena gi checkup kat klinik kesihatan kat sini.. tp sebab mama kat kl jadi x pi la.. pastu pula semalam org klinik dah sibuk2 la call.. tp buat derk lagi.. sekali tadi pkl 10.30 misi klinik datang rumah.. hahahaha.. padan muka!! sapa suruh x jawab call.. x pasal2 misi datang!! rumah dah le cam tongkang dengan sawang punya la banyak..

sib baik xde bebel banyak.. so selasa ni kena la gi checkup balik kat klinik.. okeyla.. aiman dah bising minta susu.. nak tidur la tu.. selamat berweekend semua..

mama yang perlu rest tp banyak benda dok berselirat dalam kepala..

1 ulasan:

alfa juliet berkata...

mast memang nurse akan call sampai ko dtg klinik..tu pasal kena ikut gak date yg diberi..leceh tapi terpaksa..hehehe