Isnin, 26 Oktober 2009

agenda mengukur bangunan.. konon2 exercise

dah nak masuk 35weeks mengaku la kurang exercise.. tidak2 pun cuma turun naik tangga pejabat hari2 (bilik mama kat tingkat 3 okey) dan buat house chores.. cuba juga gagah walaupun rasa macam nak terbalik sebab perut besar.. hahahha.. 

semalam agenda ke i.k.e.a dengan abah, makcik n wancu nana.. mana tau yang manusia punya la ramai.. giler betul!! dahle tu, banyak betul orang keciciran anak.. kami siap terserempak dgn satu boy nangis2 cari mama dia.. kami siap hantar budak tu pada staf i.k.e.a sebab risau.. time2 ramai camtu memang la tak menang tangan.. mama kalau berdua dengan papa je, memang la tobat tak bawa aiman.. ni nasib ramai2 boleh la..

semalam, berjaya mengukur i.k.e.a dan membeli tempat sangkut tudung munaw dan kerusi utk aiman makan kat rumah tok ayah.. selama ni abah mama dok modify kerusi2 kat rumah ni utk aiman duduk aje.. kat rumah mil memang ada kerusi i.k.e.a tu.. courtesy of sil.. lain2 benda kecik je..

so, malam ni kami akan ke rumah mak (mil) n stay sana sampai jumaat.. esok sampai khamis ada conference kat co.rus hotel (yang tidak best itu) dan aiman akan ditinggalkan bersama nenek.. 

petang ni mama ada checkup dgn prof hatta kat hukm.. hopefully semuanya ok.. papa masih belum balik (dah mula rindu la ni) ptg ni dapat la jumpa kejap.. pastu papa sambung marking paper matriks..

okey, enjoy pics smlm.. mama tak koser nak buat wmark.. lagipulak mac ni takleh masuk photoscape.. huhu.. sabor je laa..

selamba je landing.. aiman posing baikkkkkk punya

pengukur i.k.e.a yang bertauliah.. makcik, mama n abah.. wancu tak masuk pic

mama, sila jangan over shopping okey, penat tau aiman cari duit ni.. hehehe

aiman bz kerja..

malam tadi kami makan kat sini.. restoran kam.pung thai.. buttercrab dia sedappppppp takkkkk hengaatttt doniaaaaaaaaa.. hahahaha.. kedai ni betul2 depan amp.ang pu.teri


nota: masih syok godak2 kamera baru itu.. hehehehe..

to mak lang aiman, congratulations.. sorry kami tak ke klcc.. tak terkejar dengan jadual..

4 ulasan:

MommyDania berkata...

mast, camne rupa penyangkut tudung munaw tu? kasi tepek sket.

mast@work berkata...

mommydania, ok.. nnt mas bubuh..

zailamohamad berkata...

wah, best tuh dapat ukur IKEA..sodapat tak berapa keluasan dia??

_mmm_ berkata...

zaila: sehingga luas ruang2 dalam purse mama!!