Selasa, 20 Oktober 2009

aiman dan incik gajah

crime scene malam tadi..




aiman dan gajah terjelepuk di katil.. aiman tidur satu side, incik gajah tidur satu side.. aiyak!








mula² aiman tidur atas katil.. sekali bunyi cam benda jatuh, mama n papa bergegas lari.. masuk² bilik dah nampak camni.. hahahahha... siap seluar londeh nampak pampers kerana anak bujang mama nak pakai seluar panjang.. walaupun seluar sudah singkat, dilurutkan hingga ke buku lali.. sebab tu la boleh nampak bontot! hahahahahha

wancu, singe aiman tiada dalam gambar sebab ada dikatil aiman..

6 ulasan:

irda berkata...

ahahaha...montot yg cumilsss~~~~~

nomy a.k.a aini berkata...

mas..anak da tdo asing ek..cne die bole nak ek..rs cm cian plk tgk die tdo sorang..

Yen berkata...

mas anak aku still tdo same2 lg, tilam double + single yela 4 org sekali tdo, tk kire tiger n spongebob tdo sekali tu hahaa

Ealyie berkata...

ko ni ah,
sampai tertungging2 si aiman... hehehe

mast@work berkata...

nomi n yen, aiman tidur asing.. cuma kadang2 manja nak tidur ngan kami.. bila tengah malam kami masukkan dalam katil dia.. dari time dia 4 bulan gitu kami dah start asingkan.. ye laa.. sape sanggup tidur dgn dia, dgn singe, dgn gajah... tu tak masuk bantal2 busuk dia lagi.. hohohohoho..

ely, aku suke buli aiman.. pasni turn adik aiman kena buli.. hahahahha

_mmm_ berkata...

keji dowh mama!!! anak siap tergolek jatuh katil!!!