Sabtu, 24 Oktober 2009

what a nice day..

harini beberapa agenda berjaya diselesaikan.. dah selesai beli sikit2 barang utk MIL kat munaw dan dah berjaya tambah koleksi tudung mama (lagi??).. pastu dapat ke kenduri ezzad.. kawan mama dari zaman sekolah membawa ke utm sampai le sekarang.. lama oo.. dah 12 tahun seh!!

yang lagi best.. rasa cam gathering pun ade gak.. ramai kawan2 datang.. masa kenduri mama haritu pun ramai juga.. syok bila ramai kawan dapat datang.. rasa2nya, kalau buat family day mau havoc kami semua sebab masing2 dengan anak2 kecik.. woo.. best2..

kenapa mama pegang dagu?? sebab kasi kurus sama cam su sebelah okey.. hahahahahha

sebahagian dari kami.. aweng, ko balik awal sangat..

fano, i wish you're here.. really miss you dear..

6 ulasan:

alfa juliet berkata...

mast best kan dpt kumpul reramai

mast@work berkata...

aza, a ah.. bila dah lama tak jumpa memang best dapat gather camni

zailamohamad berkata...

seronok bila berjumpa kawan2 lama!!

fanor berkata...

ahhhhhh semua pun dokong anak... nampak cam kebapa2 an ...sesuai pakai kerongsang besarr baru nampak keibu2an gitu.. ... hahahhaa

amisah berkata...

apa nak buat mas... aimee dah ngamok nak titon la pulak...

nanti ko dah deliver, kita plan buat gathering lagi nak? tunggu fano balik mesia lagi havoc

mast@work berkata...

zaila, memang best.. hehehe

fanor, nanti ko pun sama la juga.. pakai lagi besar gamaknya dari aku..

aweng, hahaha.. sempat la aku kurus