Isnin, 2 November 2009

teringat janji

teringat janji tertunggak pada mommydania ke zaila ek.. hehehe.. ni la ampaian tudung munaw yang disuggest oleh nana (my sis) senang sikit nak handle.. sebab semuanya tergantung.. tp masih ada yang belum digantung sepenuhnya.. nak cuci dsb..

beli kat i.k.e.a RM25.90.. tak mahal.. dan diperbuat dari kain.. tak le rosak tudung.. asalnya fungsi benda alah ni untuk gantung tie n scarf.. tp belasah le juga gantung tudung..



5 ulasan:

Ryany berkata...

wahhh.. macam best jerk penyidai hanger ni.. bernas tul idea..
bila nak dapat pegi ikea ntah

Ryany berkata...

penyidai hanger....?

mast@work berkata...

rini, kalau nak ke ikea bersiap sedia la berexercise ye.. hehehe

aishah zaharin berkata...

very the good la idea nana. macam tiru sajek nanti.. :)

Ms Lola berkata...

saya beli jugak. mmg best