Jumaat, 30 Oktober 2009

conference day 1 - 2n

cerita pasal conference 3 hari..

day 1 & 2 mama drive sendiri.. sebab papa masih buat kerja kat hotel lain.. hari ketiga baru kami ke conference bersama.. itu pun pasal papa present paper n mama session chairman.. hahaha.. ala2 cam session tu kami yang punya.. xpe... hari ketiga punya cerita selepas ni..

day 1 as usual mesti la ada perasmian bagai.. dari 8.30am sampai le 5 ptg mama stay kat situ.. punya la letih badan tuhan aje yg tahu.. kerja bukan buat pun.. tp letih ya rabbi.. kesian kawan2..

day 2 sambung conference.. malam pula ada dinner.. 3in1 gitu, alumni, 20thn ulangtahun school dan conference dinner.. phew.. tengah malam baru balik rumah.. giler ah, bengkok badan mama.. tp dinner memang best dan sempoi.. x terlampau formal sangat.. tu yang best.. dan selang gelak ketawa dgn kawan2.. hehehe

so, enjoy piccas..
ni masa perasmian day 1.. pucat lesi la pulak muka mama.. hehehe..

datuk dan datin.. hahahahaha.. malam dinner.. ni masa nak habis dah ni..

mama suka jubah munaw ni.. buat mama slim.. hahahahhha

samb entry day 3..

2 ulasan:

Yen berkata...

mas...ye jubah tu nampak ko slim hahaha suka aku statement ko ni...lps ni confirm ko kurus punye wish u luck :)

mast@work berkata...

yen, aku nak kurusssss... x kiraaa... hahahahha