Jumaat, 30 Oktober 2009

day 3 conference

day 3 kami dapat naik skybridge klcc berjemaah.. nama je orang KL (ngaku lagi mama org KL.. hahaha), tp tak pernah naik.. sebenarnya mama n papa dah pernah 2 kali ambil tiket nak naik.. tp sebab kena tunggu sampai 4 5 jam, giler ah, sure kami cabut.. so, kali ni berkumpulan, kami join aa.. 

mula2 sebelum naik, ada tunjuk video sikit kat satu bilik 3d ni.. siap pakai spek 3d bagai, pastu baru boleh naik lif ke bridge.. nasib la tak terberanak kat atas.. kalau idak.. mesti masuk paper.. hahahahaha..

tengahari tu kami balik ke hotel, papa present paper n mama session chairman..

malam pula bawa aiman, emak n adik (IL) ke OU n curve.. phew.. lega agenda2 penting dah selesai..

malam ni kami pulang ke PB (alaaaa.. melepas le nurkasih).. esok dan lusa papa bz balik dgn oum class dia.. mama akan bz house chores la.. basuh baju bagai.. huhuhuhu

jemaah kami.. ahahaha.. sume pose dgn spek itam 3d

macam artis dolu2 la papa

iklan obat gigi

tengah2 bridge..

macam belangkas tak?? hahahaha..

3 ulasan:

Yen berkata...

mas...ko sungguh comel time ni hehee

MommyDania berkata...

skali dh naik skybridge tu sebenarnya xde apa pun kan? huhuhuhu

mast@work berkata...

yen, aku memang comel sejak azali.. hahahahaha cam haram!

mommydania, xde pape, tp view memang cantik