Jumaat, 30 Oktober 2009

am so into you

alahai, memang serius jatuh chenta sama ini kamera la.. dan saya juga chentakan mereka ini berdua.. insyaAllah akan jadi 3 boys soon...

harini nak siap upload gambar di FB dan juge nak update story mory kat semua.. petang nanti nak balik PB dah..

uting tak lepas mulut tau.. walaupun ada apam ditangan..

pic taken using D90.. lighting veryyyy low.. yet result marbeles!!!

6 ulasan:

irda berkata...

madeh juga head over heels sama itu bdk yg ada crot2 kat muncungggg itu...hehehe~~~~

_mmm_ berkata...

kenape eh?? papa nmpk macam berlaku kelebaran pade bahagian dagu..adekah papa yg sbnrnye sedang preggy?? tp macam mama yg ade perut besar kan?? eh cane tuh??

alfa juliet berkata...

gamabr ko terang...cantikkkk

Yen berkata...

wah ko pun dh nk join group aku, 3 boys in family, tp bb dlm perut ni sex still unsure :)

mast@work berkata...

madeh, skang ni lagi bila ingat jerit putinggggggg.. hahahaa

wancu nana, kite ckp ngan papa dia x caye..

aza, kan kan kan? hehehe

yen, aku doa ko dpt girl pulak

nomy berkata...

mast..tahniah utk SEJU aiman..boy lagik yek..