Jumaat, 19 Ogos 2011

tak ada tajuk

* السلام عليکم *

 こんにちは q(^_~)p

malas, berasap, merajuk dan geram.. minggu ni adalah tema begitu.. tak payah tanya kenapa hanya papa dan #ahlijemaah aje yang tahu.. lain2 tak payah tanya kenapa.. jadi adalah sangat mandom nak update blog ini..

tak tak.. mama masih belum putus asa dengan blog ni.. bukan salah blog ni pun.. salah *ttttiiiiiuuuuttttttt* dah tak payah cakap.. haha.. berdosa panjang2 kan lagi cerita merepek tu..

harini jumaat kan? esok sabtu pastu ahad.. maka hari bertenang2.. sebenarnya minggu ni tenang sangat.. al-maklum, summer holiday adalah sangat mententeramkan jiwa sebab sensei kurang terjah.. lega.. minggu depan harapnya mojo belajar datang balik..

kita akhiri dengan sedikit gambar2 yang boleh menyebabkan korang semua nangis.. gambar lama.. ada yang udah tengok.. hehe

Picture
buah kyoto eh melaka -- pakai shiratamako + tepung gandum 

Picture
laksa kyoto eh johor

Picture
baked macaroni

Picture
lemon rosemary chicken -- dah 2 kali buat.. 2 kali sedap bye2 kenny rogers

Picture
pizza orang tamak selalu untung.. haha

jangan marah.. haha.. selalu orang update makanan param.. ini semua makanan hasil tangan mama sendiri.. :)

11 ulasan:

Nurzairul Isma berkata...

meleleh ayaq liuq cheq, mas oii...

mast@work berkata...

isma,

haha.. saja jaki

lia berkata...

kak, buah melaka tu, sy teringin sgt spnjng poser ni tp x dpt g hu3..

ni org kyoto da santap lu...

...me... berkata...

huhu..sedapnyer mas..menangis tgk..terliur syida kat robins kishina ni..:)

Oyis berkata...

rajin betul mas masak mcm2. kita suka tgk org lain amik gmbr makanan semua cantik2. kita sungguh2 masak, tp bila amik gmbr huduh. presentation skill zero. x layak hapload kat blog pon. tp x pe, asal rasa not bad, cuma x leh dikongsi hehe.

mast@work berkata...

lia,

kak mas punya teringin tu beria cari camne nak buat.. dahle kat sini xdak tepung pulut cam mesia.. huhu

syida,

kite rindu nasi butter syidaaaaa... hehehehhe

oyis,

gambar semua pakai handphone aje ni.. tak sempat nak beria pakai kamera betul pun.. huhu.. bab nampak cantik tu yang cantik aje le kita kasi tunjuk, yang tak cantik tak jadi tu.. simpan sendiri aje.. hehehehe

Azrina Mat Talib berkata...

Mas, lemon rosemary chicken, nak resepi ;)

Nana berkata...

mas, macaroni ko cam best jer, kongsiler resepi...

mast@work berkata...

kak ina,

nanti saya upload.. amik dari internet je pun.. hehe..

nana,

macaroni cincai.. haha.. insyaAllah nnt aku upload ek

アヌム ちゃん berkata...

sy pn nk resepi macaroni tu.nmpk nyummy..huhuuu

mast@work berkata...

anum,

insyaAllah.. ptg2 karang kak mas try upload