Isnin, 29 Ogos 2011

as usual

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p


eh, ada ke sesiapa yang kerja harini? hehe.. siapa kerja sila angkat kibod! mama harini masih ke lab.. seperti biasa.. tapi mungkin balik awal sikit.. nak merendang dan melemang.. kalau esok raya makanya nak minta cuti kat sensei.. pi solat sunat pastu balik layan tv raya kat rumah.. pastu makan kuih raya berlambak2..

mula2 nak juga buat entry mengimbau kenangan lalu.. pfftt baik tak payah.. mari bergembira lagi baik.. sedih2 fikir pasal kampung semua karang tak jadi kerja..

malam ni plan kami (kalau esok raya) nak siapkan makanan, gosok baju2 raya (tak buat lagi sebab seru tak sampai) dan bertakbir sambil tengok tv mesia.. jadi le..

orang di mesia, selamat bersiap2.. jangan lupa bertakbir malam ni..

XOXO

5 ulasan:

yatie chomeyl berkata...

yatie pun kat lab ni kak tapi ya ampun mals nya nak buat kerja. kepla otak duk rancang menu raya aje ni hahaha

lia berkata...

Selamat merendang kak... Kami kat cni byk negeri yg ujan waktu pg & tgh malam, may b xde ronda2 takbir mlm ni kalau ujan...

Selamat hari raya, kak...

mast@work berkata...

yatie,

haha.. akak dah set menu malam tadi dah.. kena berlakon study ni.. sensei dok ada kat lab.. keh keh

lia,

ye ke.. take care.. akak pun dengar kampung akak hujan lebat..

selamat hari raya

CIK NANA berkata...

Selamat hari raya. ;p

mast@work berkata...

cik nana,

selamat hari raya