Khamis, 11 Ogos 2011

klik klik

* السلام عليکم *

 こんにちは q(^_~)p

Kalau korang perasan, ada few button links kat sebelah atas blog mama ni.. Blog Owner la, Kyoto Tour la, Japan Tour la.. sebelum ni ada link yang kosong.. so, mama dah buat sikit clean up, dan bubuh link yang sesuai bawah page tu.. feel free to browse.. mana nak tau ada yang nak datang jepun terutamanya Kyoto ni.. boleh buat homework sikit..

Link tu semua kenang-kenangan kami hidup kat Jepun ni.. mana nak tau esok2 anak2 dah besar2, teringin nak tengok gambar2 lama, semua ada kat situ..

Enjoy!

2 ulasan:

Hanis MY berkata...

weee...i likeee...

mast@work berkata...

hanis,

makasih :)