Jumaat, 29 Julai 2011

3 hari lagi

* السلام عليکم *

 こんにちは q(^_~)p

Harini jumaat terakhir sebelum ramadhan.. alhamdulillah.. mama dapat selesai mengganti 20 hari puasa.. mujur la 20 hari.. masa berpantang bersalin aiman sampai 30 hari mengganti.. hehe.. hopefully tahun ni tak perlu le ganti..

So apa plan weekend ni? kami ada plan nak keluar bawa anak2 jalan.. minggu ni keluar cerita ini.. kereta2 ni baru khatam belajar cakap jepun.. hahahaha.. maka minggu ni baru masuk jepun.. kalau lapang dan sihat esok boleh bawa anak2 pi tengok.. bagi merasa wayang kat jepun.. tapi tengok yang english version le.. hehehe.. kalau bahasa jepun jawabnya kami melopong! keh keh keh

image google

petang ni pula mama janji nak keluar dengan adik syafika.. nak makan kebab pastu nak ke satu kedai.. ada projek baik punya.. nanti mama cerita outcome projek tu.. ehehe.. owh, harus pi tengok tiket wayang ada ke idak.. boleh beli siap2..

ahad pula plan nak cari baju raya untuk anak2.. tak dapat baju melayu, baju biasa pun jadi la.. janji baru untuk anak2.. makpak? ada rezeki boleh la rembat sehelai dua.. kalau mahai sangat kirim salam!!

so, ok.. selamat berhujung minggu korang..

bagi yang rindu, i kasi gambar ni satu kali..

keh keh

Picture
banyak eye wrinkle dah.. tsk tsk

nota: pagi ni mama syukur.. kerja gerak sikit.. maka nnt isnin boleh full swing.. sebab mama tahu pakai acad so nak buat drawing laju le sket.. moga2 minggu depan outcome lagi baik! yoosshhh

11 ulasan:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ berkata...

ayu esok berhanabi lusa turun tokyo...hope isnin x letih sgt sebab sakan berjalan2 ngeee

mast@work berkata...

ayu,

wah, bestnya.. kak mas x check pulak hanabi kat biwako tu bila.. nak p tgk juga

lia berkata...

sajer beli baju raya awai2 ek? panas lagi ker kat sana?

Rai berkata...

hehehe..awal beli baju raya.. baju mak bapak sekali ke..

Azhariah Zuber berkata...

elok beli awal2...nanti tak yah pk2 dah....

Oyis berkata...

ramadhan mubarak buat mast n family

Oyis berkata...

ramadhan mubarak buat mast n family

アヌム ちゃん berkata...

20hari tu..byknyaa..huhu..kebab..sedapnyaaaa^^

CIK NANA berkata...

Salam kenal.. ;p
Nana link this blog eh?
Salam Ramadhan! (",)

floweryskies berkata...

selamat berpuasa to u n ur family :)

mast@work berkata...

lia, beli awal le sbb panas bln 8 lagi tak tahan.. huhu

rai, baju depa aje.. maknya tunggu ada sponsor.. hahahaha

aza,

tu la pun yg aku bajet

oyis,

salam ramadhan buat oyis n family juga

anum,

kecewa.. kedai kebab tutup haritu.. T_T

cik nana,

salam kenal :)

wani,

salam ramadhan juga