Selasa, 19 Julai 2011

Bak lagu melayu

Mula2, terima kasih muah utk yg doakan mama cepat sihat.. Alhamdulillah, sabtu lepas dah ok.. Siap keluar lg anak beranak ditemani pa'e yg comel tu .. Kami ke kyoto station aje.. Pi yodobashi cari barang mama.. Lega sebab hanya bayar sikit lepas ditolak point yang ada.. Jimat !! Patut sengheng semua pun buat style kumpul point boleh tolak harga barang letrik.. Syok la sket kan?

Ahad kami lepak rumah aje sebab panas terik.. Bajet pun nak siapkan homework mama.. Malam tu siap 1.. Lega..

Semalam pula cuti umum hari laut.. Selalu cuti ni orang jepun sibuk le ke tepi pantai piknik.. Sekali, semalam taufan daaaa... Ni kira first taufan untuk summer tahun ni la.. Semalam amaran untuk kyoto tinggi jugak..

Jadi duduk memerap kat rumah aje le lagi.. Bagus juga sebab mama dapat siapkan homework lagi satu walaupun berselang seli dgn memasak, jerit aiman aidan, layan keletah depa.. Huhu

Harini mama kena keluar pi kampus lain.. Group discussion utk presentation esok.. Ada 2 presentation.. Tapi pagi ni masih ada sisa taufan.. Kayuh basikal punya la berat sebab angin kuat.. Payung rasa nak terbalik je..

Baru le tahu penangan walau ribut taufan melanda ku gagahi jua... Hahahahahha cam lagu melayu gitu..

Ok, selamat bekerja korang

I lap uollssss


- Ipong yang berjasa untuk entri ini

6 ulasan:

Rai berkata...

natsu tahun ni tsuyu jugak ke? kalau tsuyu takde la pedih sangat bulan ramadhan nanti kan..

mast@work berkata...

rai,

ni baru start.. tak tahu la macammana ramadhan -- last year terik.. tu yang banyak tinggal posa tu..

lia berkata...

kak, layan aiman & aidan jer ker? papa depa, xkan akak x layan kot? ngeh3

aimaniman berkata...

salam.. jalan2 sini sambil komen sbb suka nak tengok blog ada nama aiman cam nama anak akak.. aiman syahmi.. jom tengok dia..

proactive simpler berkata...

salam.how are you?

im proactive.simpler

we are a team of people specializing in how to do research for msc and phd.

would you care to drop by and share your views on the subject ie tips and what not about doing phd?

your insight would be greatly appreciated!

thank you :)

mast@work berkata...

lia,

papa aidan tu wajib dah dilayan.. hehehe

mama aimaniman,

tq.. insyaAllah nnt saya kunjung..

proactive simpler,

no problem.. i'll try my best to drop by at your site..