Isnin, 4 Julai 2011

kuang kuang kuang

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p


Semalam kami pi makan di rumah kak sherliza..


punya la sedap makan2.. siap dengan lauk kambing lagi.. mmmbbeeekkk.. sekali2 dapat makan lauk sedap macamtu, tak tengok kiri kanan dah..

anak2 seronok dapat lompat sana sini sebab mak dia pun kurang menjadi singa kat rumah orang..

sekali si Aidan..

ya Allah..

tak sempat sambut ok..

lompat dari atas kerusi..

landing kat meja tv kak sherliza..

hambik!!!

Picture
siap ada garis lagi.. T_T


cam ketul telur lagi..

ini pun mujur dah dituam kurang sikit la..

kalau idak saiz bola pingpong..

alalalalallalalala..

malam tadi pulak demam..

Picture
teman mama subuh sambil sponging..


ape la nak jadi wahai anak..

T___T

12 ulasan:

wancuyan berkata...

ih ih kakyong, besaqnya! patutla dia demam, terkejut kut!!!

haha biase la anak lasak - enjoy ape! tak hengat afifah/arsyad dulu2?? Sakan gak weih!

Rai berkata...

eh kambeng saizeriya boleh makan eh? pernah dengar org cakap boleh sbb kambeng diorg dari aussie.. ada halal cert. tapi ragu2..huhu..

ada yakiniku halal kat shibuya katanya..da penah gi?

アヌム ちゃん berkata...

alalaa..shiannyee diee..huhu

NadiahKhair berkata...

eh xbwk pi klinik?

seram aku kalau dah jatuh, demam plak.

GWS aidan! take care mast

mast@work berkata...

wancu,

tu le.. redha aje le.. huhuhu.. nak buek camne kan..

nad,

dia mmg dah demam dari kemarin.. surut kejap.. agaknya sbb dia nangis teruk tu yang panas naik dadak tu.

rai,

bukan kambing saizeriya la.. hahaha.. itu tak tau la halal ke idak.. ini rumah kak sherliza.. hahahha.. akak senior kat sini

anum,

sian sangat.. sob sob.. mama dia tak sabar nak blk..

Rai berkata...

eh..hahaha..sorik..hadeshh..malu nyaaaaa..tu lah nak baca cepat2 lagik..

Oyis berkata...

x bwk jumpa Dr ke mast? sbb kalo concussion kat kepala ni, especially followed by demam or muntah or pening2, sini mmg suh cpt2 jumpa Dr, nak2 aidan kan bwh 2 thn kan? just a precaution, sbb head kan? takut apa2 kita x nmpk. hopefully it;s nothing, but get him to see a Dr if u can

maya amir berkata...

dh bwk jmpe dr ke mas?sbb dh demam2 tu..

mast@work berkata...

rai,

hehehe.. xde apa2 le.. biasa la tu

oyis,

dia mmg dah demam.. tp anak2 kami asal nangis je badan jadi panas.. so far smpi harini alhamdulillah ok je.. kalau concussion dia akan muntah2 kan.. tengah tukar cuaca mmg kami selalu demam.. badan dia memang panas dah sebelum tu pun..

maya,

insyaallah ok.. kami monitor dia je ni..

InaAchik berkata...

tu la... mak nyer kyusuk mkn sgt...
mentang2 dah kurus! hahahahaa...

floweryskies berkata...

mas, bukan anak ko je yang camni. Anak aku yang kecik tu pon same. lompat jatuh katil benjol telur kat dahi. ha apa lagi aku, rush to ER. Monitor 24hrs alhamdulillah ok. Die bahaya kalu demam. Yg paling relaks, balik hospital tros continue melompat dengan gembiranya. hmmmmmmmm ... aku dah tak bole nak cakap ape dah..

mast@work berkata...

ina,

sekali sekala pekena kambing.. tak tengok mana dah.. hahaha

wani,

selagi tak muntah2 aku rasa ok kut.. seram la.. anak2 aku memang spesies tak reti duduk diam