Rabu, 27 Julai 2011

pengaruh

* السلام عليکم *



 こんにちは q(^_~)p

Ni la namanya pengaruh! dari soalan tanya buku apa nak dibeli oleh cik anis kita, membawa kepada suggestion untuk buku yang best dibaca (ye elle.. ko le tu).. dah lama rasanya mama tak review buku baru dibaca.. ada a few buku yang dibaca. baca sket berhenti, baca sket berhenti.. so la ni, dah melekat balik..

Mujur kindle ipong itu bagus.. boleh download dari atas bas lagi.. haha.. mula2 preview, pastu, eh macam best, maka beli.. nah, sekarang baca la dalam bas..

image google


so far best.. cerita dia pasal sorg perempuan cuba bunuh diri dia sendiri.. pasal apa bunuh diri? haaa.. nanti mama cerita lepas habis baca..

nota: hari la la sebab dah jumpa sensei.. next week pulak menghadap lagi

7 ulasan:

Hanis MY berkata...

weee suka2 nanti cerita tau! hanis suka the alchemist...lain2 buku dia tak pernah baca..any osusume?

アヌム ちゃん berkata...

rajinnya baca buku...okey2 nnt cite k^^ cpt2 abiskan baca..heee

mast@work berkata...

hanis,

alchemist kak mas baca 3/4 -- pehtu tak habis buku tertinggal di mesia.. hahaha

anum,

baca ni leisure aja.. ada masa baru baca.. hahaha

Oyis berkata...

baca2... nnt review ye mast.

kita skang dah x sempat langsung nak sentuh buku novel huhu. masa 2nd yr ari tu galak jg. haih, rindu nya la nak baca2 balik

ps: word verfication ari neyh ialah: arineyh. cute je!

mast@work berkata...

oyis,

insyaAllah.. ala, masa first year ni tahan la curi masa nak baca.. sok masuk 2nd year hahaha ntah bila la

weh, comel la arineyh tu.. ala2 remaja bunyinya

elle V berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
elle V berkata...

Dah abis baca ke velum mast? Apa pendapatan Ko? Best tak?