Khamis, 24 Februari 2011

Apologi

2 3 hari balik lewat tambah dgn komputer lab masih dlm proses install itu ini buat mama x dapek nak update blog.. Kat ipong ni tak best nak layan merepek pjg2..

Tunggu aa korang.. Kang kalau ptg ni siap leh la reply komen2 n update belog ni..

Happy thursday guys.. Lusa sudah weekend.. Esok gaji.. Yatta!!


- Posted using BlogPress from iPhone mama

5 ulasan:

Zety Zin berkata...

Mak gaji hari ni. Yay! *Mari kira hutang*

umimiqdad berkata...

salam kenal
saya silent reader, dah lama bc blog ni tau...best gak dengar mas "merepek"
b4 aidan lahir saya dah start ikut tapi ari ni br jd follower secara rasmi..hehehe

mast@work berkata...

zety, samo la kito.. hehehehhee *ting ide nyala2..

salam kenal umimiqdad :)

..:: WiRdA ::.. berkata...

mas kat jepun kan..
eh pegi jepun vacation pun kena pakai visa ke skrg?

mast@work berkata...

wirda, yep.. tourist visa