Isnin, 16 Januari 2012

weekend yang sejuk :)

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p


Papa harini present progress.. good luck papa.. :)

Masa weekend kami kasi peluang kat papa extra time untuk buat kerja, so mama bawa budak2 pi zoo.. ya, zoo pertama utk tahun 2012.. tak tau la berapa kali nak pi zoo tahun ni.. haha..

sejuk2 binatang banyak yang hibernate dan malas2 aje.. contoh terbaik beruang.. dok menyorok kuis2 dahan2 kering ok kat tepi kandang..

mama layan amik gambar je.. saja.. enjoy gambar

kyoto zoo in the midst of renovation.. jadi banyak juga kawasan ditutup.. tapi beza dari last time kami pi, kali ni dah ada petting zoo.. merasa la budak2 tengok pegang ayam itik kambing.. haha.. aidan taknak pegang kambing.. probably masih phobia dengan rusa last time.. hahaha

DSC_0267
aiman cakap, "mama, nak pergi sini"

DSC_0273
Fesyen istimewa 2012 -- haha

DSC_0276
model tak berbayor

DSC_0277
aidan in the house yo

DSC_0279
weeeeee

DSC_0289
"mama, jom buat satay!"

DSC_0297
bila sejuk GROUP HUG!!

DSC_0299
haha sign tu toksah tanya, serius! :P

DSC_0303
happy

DSC_0304
ni memang family dia sbb mcm musang mulut penuh oreo

2 ulasan:

dira@dee berkata...

hahahaha x leh blah statement jom buat satay tu.. ko xde keja lain ke keja nak sembelih makan je... hahahha taula sejuk

mast@work berkata...

dira,

hahaha.. nampak nau dah kebulur bila tak makan daging kan?