Khamis, 19 Januari 2012

avoiding phase

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p


phdcomics

haha.. sekarang mama tak pi lab.. duk library aje.. menyorok bukan sebab apa, tapi dok analysis data. tak mau duduk lab sebab 1 - budak2 lab ada yang kurang berhemah jenis main game ps dalam lab sambil gelak berjemaah, cakap kuat2 bingit.. 2 - seat mama dalam lab tepi tingkap so sejukkkk dan jauh dari lubang heater. 3 - ada mata2 dok tengok mama buat kerja ke idak.. hahahahhaha.. sabo je la..

so far data baru 70% sorted. mula2 sempoi pakai sort function dlm excel.. mujur 2 hari lepas realize something wrong kat situ (lepas try run 1 kali -- tu pun kat 3 hari baru siap dgn graf semua -- ngeri) so sekarang manually check satu2 line data tu.. kang dah buat analisis semua kang mampus baru nak sedar ada silap kurang.. tak pasal2 jadi tak reliable.. err brp data tu? 21+++ lines! haha.. juling bijik mata..

mujur library best (ya ampun bunyi poyo habis) sebab ramai student (sbb final exam dah dekat n nak jimat bil heater rumah haha) dan boleh bawa masuk air n jajan (ya, this is how we treat an adult yo!) maka minggu ni n probably sampai next week duduk library aje.. ngeee..

dan library ni best sebab internet ada.. hahahahhhaa *gelaksyaitonirrojim sungguh! 

3 ulasan:

Oyis berkata...

sesekali tukar tmpt kerja jd produktif. kita pon suka duk library (bunyi nerd sgt eh), tp masih lg best desk sendiri sbb stationaries and papers senang nak capai

Nurzairul Isma berkata...

kami di sini cari air cond free.... hahhaha.... good luck mast... sampaikan salam kami untuk harris, aiman dan aidan... aiman dah macam budak jepun.. hehehe... ensem...

mast@work berkata...

oyis,

haha tukar angin memang kena juga.. kalau tidak tepu.. mas selagi ada internet ok je mana2 pun :)

isma,

yaaa penang memang panas.. tp sejuk tak boleh tahan la.. insyaAllah nnt mas sampaikan salam