Jumaat, 27 Januari 2012

tak tahan

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p

lab mama kurang bersih kut.. asal masuk lab bersin selesema sroot sroot tak tahan ok.. kalau dalam lab seharian dok leleh ayaq idung.. bila keluar ok je.. sebelum masuk lab pun ok je..

kalau tengok lab haih, rasa nak nangis.. kotor dgn sampah2.. budak2 jepun ni bukan pembersih pun.. pening ok kepala dok bersin.. camne nak concentrate kalau dok asyik selesema..

so harini pakai ini :)


hehehe.. mask berubat lagi.. ada taruk ubat kat karung depan dia tu :P

6 ulasan:

Mixed-family in da house.... berkata...

EEIIIIKKK...bukan japanese particular psl kebersihan ker? rupanya tidak yaaa...hmmm....by the way, mask tu cantik....

ADEEYA berkata...

Huhuhu kalau flu me memang la tak tahan :/ hehe mask dia macam best jeee he :D

Oyis berkata...

hehe mcm ninja sket2, tp cute lah! btw, mungkin sbb lab penuh budak laki kot (sbb field kita2 ni majority lelaki kan)? lab kita mmg bersepah2 brg diorg, tp x la berabuk sbb ada cleaner, cuma kalo nak tgk deco2 lawa or bunga2 atas meja tu mmg haram lah kan nak ada, kecuali my desk ehehe

mast azmi berkata...

japs jarang2 la bersih.. lg2 bdk muda.. haih..

hehe, mask tu syok pakai :P

mast azmi berkata...

kan? sakit kepala susah buat kerja.. mask tu mmg best.. :P

mast azmi berkata...

lab sini cleaner tak masuk.. kita kena clean sendiri.. tu yg hampeh sangat tu.. cleaner kat luar aje