Rabu, 11 November 2009

dosa - entry melepaskan perasaan

kalau sapa2 makan cili, pandai2 la rasa pedasnya ek!!

perasan tak..

kalau orang minum arak, bunuh orang, derhaka ibubapa, makan duit haram bla bla bla dan segala macam dosa besar dia buat, tapi kalau dia bertaubat nasuha, takkan ulanginya lagi.. pasti Allah ampunkan.. betul tak??? 



tapi....















































kalau sekali dapat undergrad 2.90, sampai mati, sampai ke kubur, sampai ke padang masyar pun pointer camtu juga.. dan yang itu juga la yang orang nampak!!!! ARRGGGHHHHH!!!!

entry beremosi!

ada banyak benda nak update, tp petang ni stress datang balik!!!! baru je keluar wad tadi, ada harapan by end of this week masuk balik!!!!

7 ulasan:

Ms Lola berkata...

i understand. tp i nak lupakan

Ayu Ikhwani berkata...

Hahaha.. same la.. tp akak kurang skit.. 2.88.. tp langsung la tak leh mntk ape².. sib baik GA lepas

norfazleen berkata...

kak mas, dh nk due ke? nape kene masuk wad?

mama glam berkata...

memang kan?
sabarrrrr.....

Tanpa Nama berkata...

mm..pointer tu mmg dah tokle ubah...uatla canerpun..try focus jer kat apa yg terbaik yg boleh dilakukan utk masa skang n masa depan..if satu pintu tertutup, pi cari pintu lain..be positive ok...tamao stress2...

ucufan berkata...

ala... kalau dapat tinggi pun... tak menjamin orang tu leh wat kerja... sekurang2 nya dia kena tgok.. ada gak effort kita buat.. pigidah

mast@work berkata...

friends, sebab tu kena sabar je aaaaa.. memang takleh buat ape2 pun.. terlajak perahu leh undur, terlajak CGPA, hahahahaha.. lu pikir la sendiri! hahahhaa