Selasa, 17 November 2009

selasa yang kurang bermaya

semalam selamat menghantar MIL ke Kelana Jaya untuk mengerjakan haji.. hujan renyai2 mengiringi pemergian emak ke tanah suci..

harini dah mula mati kutu.. sebenarnya ada kerja nak kena buat, tapi badan tak sedap, belakang sakit, bawah perut pun ada sikit contraction, kaki bengkak tak hengat dan mata kuyu.. aiyoh!! sangat tidak best ok.. 

ada cita2 yang teringin nak buat.. nak ajak makcik ke munaw beli baju (boleh lagi??) dan nak ajak nana pi cari hadiah papa (birthday papa this saturday) sebab ada sampai esok aje free.. khamis papa sudah ade.. takkan nak cari hadiah pi dengan tuan punya badan kan kan kan??

pastu ingat nak stock kat rumah ni dengan few things.. especially plan berpantang ni konon2 nak healthy food laa kan (cita2 lagi!) nak beli itu la, ini la.. tapi badan dah deteriorate (macam mesin aje) camno?

aiman dah tidur.. lega sikit.. boleh berpoya2 di internet sebentar sebelum sambung bersilat dengan aiman..

2 ulasan:

Yen berkata...

wei mas ko kat mana la ni?kat bandar tun razak ker???menghitung ari ek...jgn lupa bgtau aku klu dh beranak, pjg umur aku nk p ziarah :)

mast@work berkata...

yen, aku kat BTR ni.. menghitung hari dan membela body.. insyaAllah akan ku maklumi bila dah selamat.. hehehe