Isnin, 2 November 2009

selepas seminggu

selepas seminggu meninggalkan pejabat.. pagi ni punya la liat nak bersiap².. adapun perut makin berat dan belakang makin sakit menyebabkan mood terus hilang ke bulan.. lebih jauh dari laut ni..

papa teman pi ofis lambat (boleh??) papa buat kerja dirumah sambil tunggu mak buyung terkedek² bersiap ke pejabat.. siap makan nasi sebelum naik ke pejabat sebab takut tak larat nak keluar.. bila dah siap makan di kafe, baru nak merangkak naik tangga.. ya rabbi... punya la rasa tinggi bebenor tangga ni.. tingkat 3 bilik dirasa bagai tingkat 15.. hohoho.. serius cam siput ba.bi lagi laju tau!! confirm kena ambil cuti awal..

ni dah dekat pukul 3, nasib la baik perut dah diisi dengan milo cereal 3in1.. papa pula offer nak beli food.. sekali hujan daaaa... xpe papa, mama masih survive.. hehehe.. papa kan dah makan sandwich.. kira ok ape..

dan lagi kurang best, cincin sudah ketat.. huwaaaa... tandanya kegemukan sudah bertambah.. tp kira mantap juga aa.. dulu time aiman 7 bulan tak pakai cincin dah.. ini nak masuk 9 bulan baru cabut cincin..

sudah mama, kerja banyak.. pi sambung..

4 ulasan:

fatin berkata...

ohh mast, its getting nearer kan? ambil lak cuti awal, blh relax2 kt umah.

Yen berkata...

oh mas aku xleh terima time cincin kawin xmuat...

aishah zaharin berkata...

nanti pantang kat permata ke kat btr?

mast@work berkata...

fatin, ye.. makin dekat makin berdebar

yen, aku stress wooo..

kak aishah, kali ni turn BTR.. MIL gi haji.. uhuhuhu