Rabu, 25 November 2009

alooooo

ye, mama masih di rumah.. masih belum beranak.. baby nak tunggu sampai raya kut.. jumaat ni cukup 39weeks..

yang pasti, Dr tak bagi lepas due date since ada history admission kat hospital due to low fetal movement. worse come to worse, next monday induce.. kalau jalan tak buka, kena ceaser.. which memang mama tak mahu sangat2.. hopefully by end of this week dah beranak le..

to those yang ada call n sms, mama minta maaf sebab tak dapat balas.. phone kena bar semalam.. insyaAllah petang karang ok balik..


6 ulasan:

m-i-o berkata...

sabar ya. anyway, c-section itu tidaklah seteruk yg disangkakan. klo itu pilihan yg terbaik, potong ajelah. potong! potong! potong! hua hua hua :P

ok, good luck. akak doakan mast tak perlu teran lama2 (walaupun akak takde pgalaman meneran apatah lagi merasa contraction tu macam mana)

url blog ni nak kena tukar namalah gamaknya ekk? takkan nak letak mamaaiman gak lagi kannn....:P

firiz berkata...

aloo mas.. ptt laa kite sms tak berbalas... kami ingatkan dah bersalin dah.. anyway kami doakan mas selamat bersalin nnt..berdoa byk2 ye..jgn lupe update ktorg klu dh beranak nnt..

Yen berkata...

xpe mas aku sentiasa doakan ko selamat..klu kena ceaser pun terima yg penting safe for u n bb.
insyaAllah aku akan ikuti perkembangan ko

fanor berkata...

patut la aku call tak angkat2

Ayu Ikhwani berkata...

Akak ingt dah bersalin hehe.. nnt kasi tau ek Mas:)

alfa juliet berkata...

harap ko dah beranak masa ni