Isnin, 30 November 2009

minta ampun, minta maaf

aduhai.. ramai yang tinggalkan jejak dlm last entry mama.. minta maaf ye kengkawan, mama memang tak terbalas.. bukan sebab tak sempat, tapi sebab asal buka pc je rasa mual.. pening.. hohoho..

mama masih dirumah.. kesihatan mula merosot sebab mudah benar letih.. kejap2 kena baring, kejap2 kena duduk kat sofa.. *sigh.. makin menjengah 40 minggu ni makin teruk.. jalan sikit kena duduk.. serius..

last week dipenuhi dengan agenda2 yang perlu disiapkan sebelum baby keluar.. pagi ni tadi ke JPN kejap sebab nak tukar surat beranak.. tahukah anda, surat beranak baru punya translation ke dalam bahasa inggeris?? mama punya kena tukar sebab nak kena hantar untuk apply scholarship luar negara.. tapi JPN KL agak lambat sebab esok baru dapat.. kalau dibuat di Parit Buntar, mau siap cepat (kawan ada tukar di sana.. sempoi je setengah jam siap)

dan tadi juga dah dapat kettle elektrik baru yang diorder semalam.. nak memudahkan kami buat susu aiman n nak reheat ebm adik later.. dan dah siap juga men'cash'kan check premium bea.utiful mama yang dah tertangguh (duit nak pakai deknon)

karang pukul 2 appointment di HUKM.. kita tunggu dan lihat apa perkembangan seterusnya.. kepada yang menanti, sila sabar menanti ok.. ni cam cerita hindustan dah ni.. dah nak klimaks.. hahahahha (sila bayang shah rukh khan ok!! mama sukeeee)

4 ulasan:

Ryany berkata...

hui.... bila nak beghanak nih... tak sabau dah tunggu entri..
apa pun... moga semuanya berjalan lancar

ibuhakimhaikal berkata...

Salam..semoga selamat semuanya..

NorAlHidayah berkata...

saya juga tgh tertunggu2.. huh suspen betul kan.. mintak2lah on 3dis birthday daddy dia mengena..

syaiful berkata...

adehh... anak ko ni pn mas sama lak ngan anak buah aku.... dua2 dah cukup time tapi x nak kluar2 gak.... asyik false alarm.... adehh... letih nak mengejar ibunyer ke spital pasal contraction....