Khamis, 19 November 2009

jalan dah buka.. tapi masih tak sedar diri.. hohoho

tadi dah selamat ke hospital.. Dr check jalan sudah buka 2cm.. tp Dr tanya, nak balik rumah ke nak warded?? aiyoh! confirm tak nak melangut kat wad lama2 weh.. baik mama balik.. at least masih boleh layan tenet sambil nengok tv.. haha.. 

ini kira sudah sampai balik ke rumah.. checklist mentekedarah adalah seperti berikut:
  • nasi ayam BP yang sedap itu - check!!
  • aiskrim vanilla bersalut coklat berkacangan - check!!
  • cheezels - lepas ni
  • waffle peanut butter kaya - ada atas meja dapur
  • kuah durian - sat lagi buat
kalau takde show atau tak leakage, esok petang baru jumpa Dr.. harap2 esok boleh le beranak dah.. hahahhahaha.. boleh gitu??

checklist tarikh - harini birthday madeh, esok anniversary couple, lusa birthday papa.. baby, mana2 hari pun mama ok.. sila la kuar jika mahu..

11 ulasan:

JaNnAh berkata...

moga semua selamat ye.. aminn..

_mmm_ berkata...

awat baby x mo keluaq lagi?? takut kena buli dgn abg ka???

mama glam berkata...

wei! brani lagi tu.. bukan anak 2nd lagi cepat ker? aku plka rase ngeri.. aduhai...

mast@work berkata...

jannah, tq..

wancu nana, takut adik lak nanti buli abg. hahahharu

weng, tahnye, Dr kata kalau nak balik pun boleh.. aku dengan selamba la nak balik

Nisa berkata...

haha..klakar plak. makin nak bersalin makin aktif plak ye mast. mentang2la nak berpantang. anyway..semoga semuanya selamat.

mast@work berkata...

nisa, hahaha.. tau xpe.

zailamohamad berkata...

moga selamat semuannya;)

Yen berkata...

Ya Allah kwn aku sorang ni, makin active berblogging haha, makin di tunggu makin horror plak :) wei jgn lupa klu mlm ni or pg esok selamat roger² tau. aku nk p tgk jg hang, tp klu dh balik umah, aku xreti la nk pg, tlg bg address n full direction tq in advance :)

alfa juliet berkata...

semoga semuanya selamat mast

Ealyie berkata...

sure ko tak sabo nk lenjan FS kan mast kan..kan.. hahahah.. sila lenjan jgn tak lenjannn... mahal wehh..;p

Mama Adib berkata...

mast
hang dah slamat lum.aku takde la plak no hang huhu