Khamis, 1 Mac 2012

di celah2 minggu - eh tajuk tak tahan

* السلام عليکم *



 こんにちは q(^_~)p


ya Allah.. dah masuk mac.. kejap sangat la tahun ni berlalu.. maka tinggal la lagi 10 bulan genap2 sebelum 2012 berakhir.. owh tidaaaaakkkk o_O banyak perlu dikerjakan.. masa berlalu pantas betul.. oktober ni mama tahun 3 phd.. *gigitjari.. seraaaaaaammmmmmmmmmmmmm

mula la aku nak gelabah biawak ni.. serius! jangan le jadi perangai haru masa zaman dulu2.. bila tiba peak aku rasa nak abandon aje kerja ni semua.. yikes!

by april mama expect to have another publication.. tik tok tik tok.. analisis dari tengah bulan januari hampir siap tp cikgu tambah benda baru untuk analisis maka rasanya tak layak tidur dah ni kalau nak siap paper by april.. ya Allah.. permudahkanlah.. moga2 dapat selesai within timeframe yang mama plan.. kalau tidak haywire la sampai tahun depan.. takmo2.. nak balik on time :P

a little update about the kids. alhamdulillah depa sihat, syukur.. dan tak marah2 sebab dah berapa lama tak keluar jalan2 dengan depa.. weekend pun banyak dihabiskan masa kat rumah sebab mama dan papa bergilir buat kerja.. papa pun busy.. kesian anak2.. tapi mujur juga anak2 tak reti mengeluh sebab tak keluar.. mungkin sebab kecil lagi.. as long as dapat duduk bawah ketiak mak dan merengek menangis sampai makpak naik mengong (hahah) rasanya cukup kut kat depa..

aiman punya kelas kumon still ongoing.. berterabur mak dia punya jadual sebab kena balik lab, masak dinner, hntr aiman ke kelas, kalau takde kelas kena buat homework, lepas siap makan mandi ke apa tidurkan depa baru la kami boleh study.. kalau idak ke laut juga kami hanyut tidur.. hahahaha tapi mama syukur papa banyak sangat membantu.. kena bagi 10 markah kat papa.. yeay! :)

aidan? lalalalala budak kecik ni memang.. tak boleh nampak abang buat something dia pun nak juga buat.. sabar aje le anak yang kecik sorang ni.. masih tak putus susu.. sebab mak dia tak menang tangan nak kebalkan diri n kentalkan diri especially time malam.. jenuh.. pernah try tgh mlm tak bagi nenen meraung2 macam apa... dahle kami penat dah so kem salam.. mari kita sambung bf la aidan.. hahaha.. jangan sampai tua sudah :P

bila takde kerja ini la yang kami buat.. ngahahahhaa





aiman, aidan, sampai sebelum kamu kawen kiss mama aje tau.. kiss pompuan lain siap kamu mama sebat! 

4 ulasan:

ADEEYA berkata...

Hehehehe comelll ! :))

mama glam berkata...

Amboi muncung masing2!

mast@work berkata...

adeeya,

budak2 punya gelagat gitu le

mast@work berkata...

ccuuupp hehehehee