Selasa, 28 Februari 2012

m_m takdak tajuk sesuai

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p


aaaahh persetankan aje le apa yang bermain di kepala otak ni.. kerja ko banyak mastura.. toksah layan.. walaupun tak ada idea macammana nak think positive pasal benda tu anggaplah benda kecik remeh yang kalau korek taik idung lagi sedap dari tengok benda2 yang boleh bikin sakit jiwa.

sumpah tak tau apa motif benda camtu jadi.. tapi kalau ikut mulut.. mau binasa! dari bisul boleh jadi kudis, boleh jadi kurap.. elok le sangat..


yang penting dalam kubur mmg tak ada tanya bab2 tu.. apetah lagi bab hubungan sesama manusia.. soalan bocor dah diberi.. pandai2 la buat hal sendiri ye tak?


- aku bukan kera sumbang.. 

8 ulasan:

yatie chomeyl berkata...

nape ni kak mas?

mast@work berkata...

yatie,

emosi nak datang bulan mungkin

ADEEYA berkata...

Kenapa ni? Mcm marah je :/

mama maman berkata...

tp dah positif dah nih... blh tulis gini.. kalu mama kompon carut2 dah.. hahaha.. tp paling baik ialah sabar je la.. kih..kih.. be cool ye dear..:)

Oyis berkata...

sabar ye mast. i pon ada hari2 rasa mcm ni. skang pon actually ada sket2 terasa friction, but like u said, 'persetan kan semua itu'. wah sesekali dpt ckp mcm ayat drama ni seronot jg heheh. stay cool ok. kdg2 benda2 (or org) ni not worth our time, effort, and even thoughts pon

mast@work berkata...

marah sikit je, tapi harini dah ok adeeya

mast@work berkata...

mama maman,

haha.. marah kejap harini dah sejuk :)

mast@work berkata...

oyis,

ayat sekali sekala rasa macam primadona.. haahahhaa.. mmg not worth my time benornya.. biorkan labu2 itu terjun ke sungai..