Selasa, 6 Mac 2012

err err err - saya taknak mereng :P

* السلام عليکم *



 こんにちは q(^_~)p

nak mereng ke tak mereng - sambil petik kelopak - haha
Tq utk doa2 korang, Aidan still not ok, tapi pagi tadi gigih juga hantar dia pi kindy. sbb dah byk hari mama tak concentrate kerja. sampai tengahari kindy call papa suruh ambil sbb masih tak berhenti cherry dia.. so petang ni aidan stay kat rumah dengan papa, kalau malam ni tak ok nampak gaya esok mama cuti lagi la jawabnya.. T_T takde makna nak berehat..

on another note, kelegaan besar sebab kerja yang dok tatap sejak 2 bulan lepas dah selesai. harini tengah dok summarize untuk next stage analysis, sensei kecik mai.. kasi pulak 2 dateline baru, kena hantar 2 paper lagi.. hahaha sumpah tak tau nak cakap ape dah.. nak nangis rasa tah apa2.. nak gelak kang orang kata sipi2 nak mereng.. ngahahahahhaha

so more kerja, less rehat.. nak april datang cepat sbb kawan2 nak mai boleh berjimba2.. tapi, april juga la dateline.. hahahhahahhaa sumpah boleh gelakkan diri sendiri aje le.. ni la namanya sindrom budak tahun 2 phd kut.. nak mereng ke tak, nak mereng ke tak?

ya, ini jalan yang gatai dipilih, maka bertabahlah untuk diri sendiri. yosh! gambarimasu!

3 ulasan:

-KaMpUnG LaDy- berkata...

go mast...go mast!!!
aku doakan y terbaik!
semoga aidan cepat sembuh yer...cian aidan

Hanis MY berkata...

ganbarimashou, dan odaijini utk aidan...

mast@work berkata...

inah, hanis,

tq.. insyaallah..

gambarimasyou :)