Jumaat, 2 Mac 2012

puas hati

* السلام عليکم *



 こんにちは q(^_~)p


snow tahun ni puas hati sebab ada hari yang tebal dan boleh kami main anak beranak..

upload video ni lama dah tapi lupa link kat blog. esok2 kut nak tengok balik video main salji ni ada juga kenangan kat blog ni.



haha kesian ok aiman melantun2 main jongkang jongkit ngan mak dia yang errr.. hahahahahaha



aidan memang tak suka dengan snow.. hahahaha siap sakit2.. siap hembus fuuuh (sbb marah) hahaha.. aiman pulak berlari2 seronok habis.. hahahaha



hahaha papa jadi starfish :P

6 ulasan:

wa berkata...

tahan sejuk betul anak akak tu :)

Hanis MY berkata...

weee sukanya.. seronok tgk.. the best part tang main jongkang jongkit tu... kawaiii

Oyis berkata...

wow puas hati la kalo snow mcm ni punya tebal. thn ni plymouth x kena snow langsung. skang Alhamdulillah pokok bunga mcm sakura tu dah berbunga!

mast@work berkata...

wa,

kejap2 boleh le.. lama2 menjerit nk balik juga.. hahaha

mast@work berkata...

hanis,

hahaha.. masing2 lepas gian naik jongkang jongkit :P

mast@work berkata...

oyis,

kyoto pun bukan banyak. sekali sekala merasa la camni. ala, bila la nak betul2 spring.. sini sejuk lagi