Khamis, 22 Mac 2012

buku lagi - mac 2012

* السلام عليکم *



 こんにちは q(^_~)p


google

buku ni ditulis oleh graduate phd (7 tahun - hambik!) di John Hopkins Uni (antara ivy league uni untuk medical studies)

baru start baca semalam. ya Allah sumpah tak larat nak gelak. mengekek2 mama sorang2 (dah macam org tak betul dalam bas)

baru baca 20% of the book. so far, 70% yang dia cakap tempek kat batang idung sendiri dan memang serupa dengan apa yang mama lalui T_T

sesetengah orang lalui masa yang teruk kat grad school. well, mama ada ups n downs. biasa la kan? ada waktu tu stress macam ape, tapi bila baca buku ni kata 'well, i'm not alone' hahahahaha

highly recommended untuk bakal student post-grad, yang tengah belajar dan juga yang dah selesai belajar... sebab rasanya hampir semua grad student lalui benda yang sama, cuma level yang berbeza.. ada orang kena teruk, dan ada yang kena so-so aje..

anyway, you don't have to be a nerd to be in grad school.. kehkehkeh

10 ulasan:

dzuchan berkata...

Nk kna baca ni pn mas.. planning nk smbg master sept ni kalau Takde halangan.. hehe...

Azhariah Zuber berkata...

nak carik

Oyis berkata...

oo masuk wishlist buku ni skang jg

Vivi Lim @ Mrs.Nurulazmi berkata...

kena dptkan jugak buku ni...mesti ada yg kena kat btg hidung vi jugak =0)

mast@work berkata...

dzuli,

sila2.. good luck nanti :)

mast@work berkata...

aza,

sila2

mast@work berkata...

oyis,

haha, nanti mesti awak lagi gelak sbb dah dekat penghujung ni mesti macam2 rasa

mast@work berkata...

vivi,


haha, rasanya mesti terkena juga

Ayu Ikhwani berkata...

Ok.. seryes nak cariii

mast@work berkata...

kak ayu,

haha sila cari