Isnin, 5 Mac 2012

student-cleaner-nurse

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p

owh what a weekend.. jumaat rush balik rumah fill up fridge, sbb sabtu dan ahad papa ada lab trip. sabtu pagi2 hari lagi papa dah keluar tinggal mama dengan anak2.. it was fine. anak2 tak meragam, mama dapat buat kerja (ya kerja tak henti2). tiba petang semalam dengan aiman meragam tak tidur siang, aidan pulak start muntah2.. aaaaaaa jenuh la mengemop, mencuci.. tidur malam dia pun tak lena. tak masuk lagi dengan kerja sekolah tak siap2, anak meragam.. kesian juga pada papa, sampai rumah terus tolong tidurkan aiman.. mama n aidan tidur bawah. pukul 5 lebih baru ganti mama dapat tidur betul sampai pukul 7 gitu..

dan pagi ni, ke klinik, dah dapat ubat dan balik rumah, aidan cherry berry la pulak dah.. ya Allah dugaan sungguh.. aiman papa hantarkan ke sekolah, so tinggal la mama dgn si kecik ni.. alhamdulillah, lepas makan ubat, minum air cam 100+ tu tidur dah dia.. bubur nasi dah letak atas api n tengah reneh sup ayam untuk dia.

moga semua ok balik. minggu ni mama nak kena jumpa sensei. moga aiman n aidan lebih sihat amin.. weekend akan datang mama pulak ada lab trip.. kalau anak2 tak sihat kesian kat papa nanti..

4 ulasan:

mama glam berkata...

tabah ye mas... i know u can do it bebeh!

ADEEYA berkata...

Get well soon both of you boys.

Oyis berkata...

smg cpt sembuh ye anak2 mast. time kejar deadline, slalu anak2 / hubby sakit. mmg menguji test super mom betul. harap mast tabah dan sabar, dan moga bila dpt buat kerja tu, terus selesai dgn muda dibantu Allah dek keberkatan menjaga anak2 dan suami

mast@work berkata...

aweng, adeeya, oyis,

tq.. harap2 sembuh la budak2 tu dan mak dia jadi lagi kuat.. amin..