Isnin, 12 Mac 2012

Weekend reading

Aaaa lama x baca novel ringan tak semak kepala dan boleh feeling2.. Haritu baca the vows sbb bajet channing tatum. Tp 50% je, pastu rasa nak muntah baca.. Harap movie dia ok la..

Last weekend baca ini

I've Got Your Number - Sophie Kinsella.. Aaaaaaa best! Feeling sama macam baca novel lama dia can u keep a secret. Serius fun! Kalau korang memang follow sophie kinsella's novel, this one pun best..

Mama taknak citer pasal isi dia.. Korang baca sendiri.. Ending dia memang thrill la! Puas hati! :p

6 ulasan:

ADEEYA berkata...

Must read! :)

Ayu Ikhwani berkata...

Akak tak penah jumpe pun buku ni kat sini.. but then again, akak sendiri dah lame tak ke bookstore.. hehe.. mcm menarik je kan =)

Dulu akak tak minat sgt chick lit ni tp rasenye Mas la punye keje ni bg akak terjebak time Mas asyik dok citer pasal Shopaholic series.. now akak dah suke carik buku Sophie Kinsella and dah ade more than a few of her books.. so its safe to say, klau Mas kate buku ni sebest Can You Keep A Secret, konpem akak carik ni pasni

mast@work berkata...

adeeya, ya sila baca

mast@work berkata...

kak ayu, buku baru ni.. baru keluar last feb.. saya beli thru kindle jimat sket.. tp memang best.. lalalallala

ucufan berkata...

aisehhh.. aku nak bacaaaaaa..... hari ni gak p carik kat kedai buku...

mast@work berkata...

fano,

pi cari pi..