Rabu, 21 Mac 2012

cita2

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p

nak jadi macam emak cheetah. nampak sleek, elegant, tapi swift dan protective. suka la tengok mak cheetah.. nampak sophisticated gitu.. kan? ce korang tengok kalau mak cheetah tengah berburu, nampak serius, pastu sambil kejar mangsa body dia fuiyooo.. mak suka!

anak2 memang dah aktif macam anak cheetah kan? berlari sana sini.. mak cheetah garang boleh tahan.. kira pas dah kriteria tu.. sekarang ni kena extra groom untuk nampak sleek dan sophisticated. ni mau makan tahun gak hahahahaha..

kemudian kena ajar anak berburu dan cekap, independent. okk, boleh buat..









tapi.. ada ke.. orang nanti nak jadi menantu mak cheetah? AHAHAHAHAHAHAHHA


dah cukup merepek aku harini.. caucincau

7 ulasan:

ADEEYA berkata...

Ehee. Ada kot :p

lia berkata...

mak cheetah seksi.... slim lagi.... fewitttttt he3

Oyis berkata...

mak cheetah beranak ramai, tp ramping. kena byk berjogging mcm mak cheetah jgk mcm ni huhu

mast@work berkata...

adeeya,

a ah ada tang garang tu sama haha

mast@work berkata...

lia,

haha awak tunggu tahun depan ek.. lepas beranak kasi slim habis2an

mast@work berkata...

oyis,

kan? beranak sekali gus 6 - haa.. lari laju2 ramping la nanti.. hehehe

yanhamid berkata...

abis tu..mcmna haris kawin dgn mak cheetah skrg ni asal dr nenek cheetah yg GARANGGGGG!!!!