Khamis, 8 Mac 2012

here we go again

* السلام عليکم *



 こんにちは q(^_~)p


keh keh - google
tiba balik kita ke stage denial-pointing fingers-blaming others stage. mari salahkan semua orang kecuali diri sendiri. sebabnya kena tengok statistik balik.. ngahahaha..

alasan menyalahkan no 1 - dulu belajar statistik dalam bahasa malaysia, mana nak tau makna axioms* of probability, collectively exhaustive, complementary events? tak tau, mak tak tau.. sumpah.. mana pernah dengar benda2 ni semua!!!

alasan menyalahkan no 2 - ala, probability ni macam kemungkinan jadi kemungkinan tak. ada ke orang nak baca paper ko tu nanti mas? hewhewhew

alasan melarikan diri no 1 - rasanya benda ni tak berapa nak penting, kita skip boleh?

alasan melarikan diri no 2 - ape benda kerawit2 cacingan ini? eh, mata tak berapa nak nampak la.. maybe letih kut? kena rehat la ni.. ZZZzzzZZZZzzz


amacam ok tak? boleh pakai tak alasan tu? tak boleh? ok, jom kita makan cekelat ek? :P hahahaha ngengongengongengong

*axioms - universally accepted principle or rule


2 ulasan:

Azhariah Zuber berkata...

kami dulu belaja statistik gak. mmg tak pernah dgr ke buat2 tak dgr. hehe

mast@work berkata...

aza,

haha high five!