Selasa, 27 Mac 2012

2012 tengok plum blossom - sakura belum lagi

* السلام عليکم *

 こんにちは q(^_~)p

sabtu lepas kawan twitter mama sampai sini. alhamdulillah.. tq yumyumx sebab sudi mai rumah kami ni... dapat gomol budak bambam LL tu ya Allah.. n sweet little ayra-chan baik2 aje..

ahad kami keluar sama2 ke kitano tenmangu. last year kami jalan2 juga kat kitano, tapi tak masuk sampai ke kawasan yang penuh plum blossom tu.. tahun ni kami masuk.. nak view garden penuh plum blossom tu kena bayar \600 untuk dewasa.. tapi berbaloi la, penuh dalam tu bunga, dan tak bersesak2 dengan pengunjung. nak jadi cerita, ahad tu 25hb, jadi ada flea market, so penuh la kawasan tu dengan manusia.. bila dapat masuk park berbayar ni kira lega la.. pastu depa bagi minum teh dan makan biskut..

nak jadi cerita lagi, hari ahad tu kejap hujan kejap ok.. haha, time hujan kami menyorok la bawah pondok2 comel kat situ.. mujur sangat anak2 tak meragam n they behaved really well.. aiman n aidan seronok main dgn ayra-chan..

keluar dari kitano, kami jalan2 ke kawaramachi, makan udon, kemudian ke gion, makan matcha parfait..

balik rumah pun dah malam.. haha.. anak2 tidur, kami sambung berbual.. seronok bila ada kawan2 mai camni.. ada la juga kawan nak berbual..

anyway,

enjoy gambar2..

gambar phone.. gambar cantik kita tunggu cikyum kasi nanti :P.. utk yum n family, enjoy tokyo ok.. aku pas baton pada ira n lin :P

gambar 4 beranak.. aidan pandang payung sbb seronok main hujan

hehehe 

pose bajet hot hahaha

enjoying matcha

8 ulasan:

dee berkata...

perghhhh yg matcha tu x tahan la tgk...menggiurkan!!!

ADEEYA berkata...

♪┏(・o・)┛♪┗ ( ・o・) ┓♪┏ ( ) ┛♪┗ (・o・ ) ┓♪┏(・o・)┛♪. Joget joget!

mast@work berkata...

dira,

aaa yg ni mmg fav aku.. sedap giloss

mast@work berkata...

adeeya,

:)

Siti Fatimah berkata...

nice photo :D suka! btw bila lah aku nk kena nihhhhh hihihi

yanhamid berkata...

makin jendul dahi aidan tu kakyong..hehe versi kakyong
aiman versi haris...hihi

mast@work berkata...

siti,

sblm 2014 sempat la mai sini insyaAllah aku ada

mast@work berkata...

wancu,

hehe.. macam fotostat ek