Ahad, 5 Februari 2012

tak mahu macam semalam - in certain sense

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p


dari selasa sampai jumaat dok jaga anak2 tak sihat.. study habis kelaut paling dalam.. ngahaha.. hampagas sungguh.. siap emel sv minta maaf sebab minggu ni tak buat kerja.. ya Allah.. seminggu jadi behind schedule ni..  teruk betul..

ok, citer lain.. bajet jumaat masak sedap2.. try masak asam pedas daging.. makan tak agak2.. siap malam makan dengan roti canai lagi (punya la lapar tah ape2) - bila tengah malam rasa lain macam.. eh2.. kenapa ek?

sekali pagi semalam ya Allah perut macam masuk angin.. habis sehari dok mengeluarkan isi perut.. macam orang mengandung.. haih.. agaknya tak kena kut lauk tu.. serik la nak masak lauk gitu dah.. mujur papa tak kena apa2..

tapi sebab dr layan sakit perut angin tu mama ajak papa keluar.. tak boleh jadi.. kena ambil angin luar.. siap mekap2 lagi ok kasi semangat nak jalan2.. dah banyak hari dok terperuk dalam rumah..

ntah apa angin la semalam tu.. siap beli kasut baru untuk anak2, baju baru untuk aiman (baju kecik2 tak cukup untuk winter ni)

harini alhamdulillah anak beranak ok.. tinggal papa pula batuk2.. harap2 next week semua orang sihat :)

hambik tunggu bas pun posing yo

2 ulasan:

ADEEYA berkata...

Huhuhu semoga semua betul2 sihat cepat2 ye. :)

mast@work berkata...

adeeya,

tq.. tu la.. tak larat sakit lama2 ni