Jumaat, 10 Februari 2012

tengah mengantuk macam ni la

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p


Hari jumaat bermakna?

1. minggu ni dah nak habis -- err progress? ngeriiii
2. esok ke mana2 ke duduk rumah aje? -- mmm tengok cuaca la juga kut
3. nak masak apa? - bab ni memang stress.. kalau weekend sampai 3-4 kali masuk dapur layan perut anak beranak. asal jumaat je kena plan siap2 lauk untuk weekend..
4. esok lusa kerja biasa 'nak cuci bajuuuu nak cuci bajuu' (ikut labu labi)
5. eh esok ada hindustan kan? betul ek ada kuch kuch hota hai? --- aaaaaa aku sokak cerita itu
6. petang ni kena keluar duit extra supaya boleh beli lauk sedap2 untuk makan weekend -cerita makan lagi? ngahaha

dah ok.. sambung kerja.. yang lelaki, jangan lupa solat jumaat ok

6 ulasan:

ADEEYA berkata...

Haha food heaven :D

Oyis berkata...

winter2 mmg kjp2 nak masak/mkn je kan?

アヌムちゃん berkata...

bila weekend byk bnda nk kne fikir eh k.mas.heee

mast@work berkata...

adeeya

a ah food heaven sungguh :)

mast@work berkata...

oyis,

betul.. macam beruang.. kumpul lemak hahahaha

mast@work berkata...

anum,

ye.. banyak benda2 kerja rumah le.. basuh kain bertimbun lg lipat kain.. huhu