Isnin, 13 Februari 2012

Chapter 2 page 44

Dah hari ke 13 bulan februari - tinggal 18-19 hari sebelum masuk mac.. Al-fengsan sebab janji dengan cikgu nak settle analisis by end of the month.. Yikes!! Cabaran sungguh sebab ada seminggu lebih setback anak2 demam haritu..

Harap2 sempat siap..

Sebelum tu.. Nak brag :p bila lagi kan? Ngahahahaha.. Ya.. Mama dah capai angka depan yang diingini.. Sket lagi kasi settle itu perpuluhan..

Alhamdulillah.. Mama tak diet.. Cuma jaga makan.. Tak makan lewat malam sangat dan banyak minum air masak (bab ni selalu kantoi sebab tak tahan berlari2 ke toilet - haha)

Lepas ni nak nombor baru boleh? Nak 54.. Haha pastu kita menten.. Kalau turun lagi memang takut la sbb kang
lagi kurus dr sebelum kawen.. Tak gila?

2 ulasan:

Oyis berkata...

wow, winter2 ni turun berat bdn? hebat lah... tahniah mast

mast@work berkata...

oyis,

haha mujur juga turun sket :P