Rabu, 22 Februari 2012

10 credits

Harini papa ada presentation.. Untuk minta dikecualikan dari internship. Since papa ada experience kerja luar 6 thn jadi papa mohon pengecualian..

Presentation harini besar erti sebab kalau tidak papa kena internship setahun.. Bagi sesetengah org mungkin takde hal nak kerja tapi pada masa2 yang mula genting macamni payah untuk kami berdua..

Sebabnya oktober ni mama dah tahun 3 (telan air liur) dan april ni papa tahun 2.. Kalau kena pi internship papa hilang 1 tahun untuk research dia.. Jenuh ok.. Takkan nak extend kut? Lagipun duduk berjauhan susah bagi kami sebab tak ada support system yang boleh membantu.. Mengurus anak 2 org smbl mama busy kerja is totally absurd.. Tak sanggup.. Kalau dibayar sekalipun mama tak rela rasanya sebab ketenangan jiwa lagi penting hahaha

Mama harap papa berjaya.. Dia prepare untuk harini since dec.. Dan harini session dibuat memang untuk dia sorg aje.. Depan panel 6 org.. Ya Allah bagi la papa berjaya..

5 ulasan:

yatie chomeyl berkata...

yatie pi internship 2 bulan pun dh rugi bnyk masa..kalau setahunlagi la payah. semoga di permudahkan untuk kak mas & hubby kak mas

mast@work berkata...

yatie,

tq.. tu la.. seriau.. 1 year is too long.. merepek ok.. kalau master different story la kan?

Hazrina Ahmad berkata...

mmg kena gi internship ker kalau blajo kat penang mast?

Hazrina Ahmad berkata...

Allah la..camne leh salah tulis nih...blajo kat Jepun...lama sgt duk penang agaknya...hahaha...

mast@work berkata...

reen,

hahaha.. sabo je la.. internship bergantung jenis program yg masuk.. yg kami punya ni kelas kena pi, internship pun kena juga