Rabu, 1 Februari 2012

Progress kurus

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p

yang selalu singgah mesti perasan mama tengah cuba nak kurangkan few kg lagi.. kalau korang ingat entry sebelum ni yang mama dah start guna apps untuk kira calorie.. so inilah resultnya untuk minggu ini


haha yang naik terbabas tu weekend..haha.. nampak nau melantak masa weekend maka zass dia naik :P insaaaaffff

for record.. turun selepas 2 minggu (lebih kurang) sebanyak 900gm -- ok tak? ni rutin biasa.. makan macam biasa cuma portion kurang sikit dr biasa..

selama 2 minggu ni yang mama tak makan

1. fast food
2. bicarbonate drinks

1 hari makan okonomiyaki kat luar.. and makan lunch kat cafe

happy with the result.. current BMI 22.2 - normal - alhamdulillah

another 1.8kg -- am aiming for 55kg by mac.. kena extra rajin sikit :) spring dah dekat.. nak pakai cantik2 http://www.emocutez.com

5 ulasan:

I Am Supermak! berkata...

macam mana nak guna application ni??macam menarik..download dlm i phone ke??

mast@work berkata...

ja, a ah.. download myfitnesspal dlm phone ko..

mast@work berkata...

sorry supermak.. confuse kejap dgn kwn sekolah tadi... dia supermom.. hehehe.. a ah.. download apps myfitnesspal dalam iphone :)

liyas berkata...

supermak..boleh buat app iPhone sendiri di sini

I Am Supermak! berkata...

ala..xde ipong...pakai samsung S2 je..boleh jgk x??my hubby pun tanye..dia pakai nokiaN8..bukan android..=(