Isnin, 20 Februari 2012

kecewa tah ape2 je

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p

since last week berat badan stagnant.. ciskek.. kat 56kg dia stop.. tak mau turun sudah..

maka minggu ni boikot calorie count.. pandai2 la makan sikit2, minum air banyak2.. dan pakai pb non-stop (at least 6hrs a day - 8 hrs x berjaya sbb zuhur kantoi nak solat).. tiap2 hari pun jaga makan tp calorie kurang dalam 100kcal juga.. takkan nak balun nasi kari hari2 kut.. hahaha

sebab kekecewaan yang tah apa2 ini maka mama hadiahkan lagu ini untuk diri sendiri..




hahaha jangan tampar mak nak.. mak stress mati kutu dalam lab ni.. kerja melambak2.. rehat sat na.. kitkat takdak dalam laci.. :P



6 ulasan:

ucufan berkata...

aku skip lunch seminggu... sudah turun 2kg... muahahahahhaha (2 tanduk kuar)

ADEEYA berkata...

hihihi

Oyis berkata...

oo solat x leh pki PB eh? kita x tau (bkn ada PB pon, cuma x tau plak x leh solat kalo pakai)

mast@work berkata...

fano, tampa nak? :P

mast@work berkata...

:)

mast@work berkata...

oyis,

bukan xleh solat pasal apa.. sbb tulang baju tu keras sikit.. jenuh tegak aje badannya.. hahaha