Rabu, 1 Februari 2012

the end...

* السلام عليکم *


 こんにちは q(^_~)p


bunyi suspend habis! tapi benarnya.. the end of the first month of 2012 -- aiyayayaya.. kejap sangat sebulan berlalu.. maka makin dekat mati, makin dekat time nak habis study (aaaaaaa takutttt) dan makin ehem menua :P

so what happened on the last day of january 2012?

pagi2 lepas hantar anak2, mama ke lab macam biasa - success kemas meja mama, vacuum my corner, lap meja yang berhabuk dan susun paper yang perlu dibaca, buku2 kemas bagi ada ruang baru, feel baru untuk kerja.

then lunch as usual.. check elaun owh alhamdulillah dah masuk.. sekali yang masuknya mama je, papa punya tak masuk lagi.. aiyoh.. semalam dateline sewa rumah dan hutang2 serta bil2 yang dah macam tinggi gunung fuji.. so mama balik awal nak ke bank semua (unfortunately kampus mama jauh dari pekan so kena patah balik ke kampus papa)

selesai aje bayar bil, sensei Aiman call kata demam panas -- 40.4deg! haih! zasss ambil aiman, bawa ke klinik.. klinik pulak tutup kena tunggu sampai pukul 5ptg..

masa kat sekolah aiman n klinik depa start risau takut influenza. ramai budak2 kena time ni. orang tua pun.. lepas je balik dr klinik, suapkan aiman makan (ok, dah rasa macam laju gila sbb masak semua hntr aiman klinik) bg dia makan ubat..

malam sponging aiman smbl ber-twitter dgn kwn2.. pukul 9 lebih kurang papa tidurkan aiman, baru mama boleh mandi, kemas2 sket.. ok.. semalam memang tak sempat study.. sempat organize data untuk analisis aje.. harini la nak start buat kerja.. aiman dah turun temp. pagi ni 37.4 alhamdulillah.. so bg pcm n ubat selesema aje.. esok kalau masih belum kebah papa take turn jaga aiman kat rumah..

aidan pulak harini ke nurseri macam biasa. alhamdulillah aidan ok.. mama kena kerap lagi bagi scott emulsion kat budak2 ni supaya tak demam or sakit.. takut la kalau anak2 sakit..

haha, ni malam tadi.. practice jadi org kaya :P

harini aiman practice kumon - muka segar hrni

sementara aiman rajin study ni mama nak samb kerja kejap.. 

4 ulasan:

Mixed-family in da house.... berkata...

get well soon aiman!

mast@work berkata...

dini,

tq :)

ADEEYA berkata...

Aiman! Cepat2 sihat. :) hehe em em kenapa nampak duit tu cam ada lubang kat tengah? *ke mata rabun :/

mast@work berkata...

adeeya,

tq.. duit tu mmg ada lubang.. duit 5yen :)