Isnin, 2 Ogos 2010

tarik nafas dalam2

harini nak diumumkan pemenangnya untuk kuiz teka berat haritu... hihihihihi

tempat pertama - kena sebijik2 tekaannya adalah...




jeng jeng jeng..
















ibu ngandung kitaaaaa.. yessiiirrrr - puan nisa!!!











tempat kedua - lagi jauh....

















puan oyis.. hihihihi


















tempat ketiga ni ramai le pulaks.. so, mama akan amik yang pertama la ye.. puan syeren! (aku tak tepet link nokss)




dan ada ramai yang sama teka dengan yen, tapi aku amik the first la kan..
untuk tak menghampakan korang, aku kasi semua yang teka cenderahati..




hihihihih.. harap korang suka ye..




meh kasi alamat.. hantar kat emel or ym je to sesiapa yang ada ym mama..
emel : masturaazmi[at]gmail[dot]com



kasi sebelum minggu depan ek.. nanti SIL balik 13hb.. kang melepas hadiah korang..



berat masa hari kuiz adalah 59.6kg
berat masa 30 julai adalah 58.8kg - turun lagi nyah!!! ni berat kering ok.. hahahaha.. dah beli penimbang kat rumah noks..



berat kering *berat time seksi meksi - ala, pepaham aje la nokssss

9 ulasan:

alfa juliet berkata...

agak2 teka tak tepat bleh dpt cenderahati tak? hehehe

mast@work berkata...

aza, dapat2.. semua dapat.. sebab korang sudi join.. hehehhe.. kasi address ok..

Nurzairul Isma berkata...

aduhh.. tak kena la plak tekaanku... hahahaha...

Oyis berkata...

pertama kali dlm sejarah dlm hadiah through blog. excited x terkira. tp sblm excited lebih2, nak tanya, kalo address Uk ok ke mast?

mast@work berkata...

isma, lenkali sila cuba.. hahaha.. saguhati pun ade maaa..

oyis, boleh2.. no hal..

Nurzairul Isma berkata...

wuuii ade saguhati... bestnye... dpt hadiah dari jepun la ni... hehehe...

norfazleen berkata...

hehe..dh dekat dh teka..

Nisa berkata...

mast, aku kan yg menang tu? aku kan?!! hehehhh...best2!!!!

aku baru harini bukak internet sejak khamis lps. nanti aku bagi address ye...hihi sukanya.

TQ!!!!!

Yen berkata...

suka2....sbb byk teka..