Isnin, 16 Ogos 2010

tak menjadi daaaa

my new baby..




kak non ada, kak TTM pun ade..





gatai le tangan mama jadinya..





nak jugak, nak jugak..





sekali semalam ada kedai jual murah..




ish tak boleh jadi ni...





apenye? ambil je seketul.. duit boleh dicari lagi.. kegumbiraan hati yang lebih penting.. muhahahaha.. nafsu nafsi betul!



HA! amik!!! tulisan jepun lagi!!!

semalam dekat 3 jam dok google translate manual dia.. hahahahaha



outcome malam tadi tak menjadi.. kemungkinan besar tepung tu tak boleh buat roti.. hahahahaha.. jadi roti bantat!!! hahahahahaha


takpe, harini try lain pulak..


dah jadi baru boleh upload sini kan kan kan..


hihihihihi


benda alah tu bread maker laaaaaaaaaa

9 ulasan:

Hazrina Ahmad berkata...

serius aku ingt washing machine...hahaha...

Mast, aku duk usaha carik kuda yg macam aiman tu kat sini..tapi takde beb..last2 skali pesan kat nana suruh beli kat taiping...hahaha..

Ju@Lucky^Mummy berkata...

kalau hr ni roti menjadik.. jgn lupa bg skit...
hehehe

Queen berkata...

hihi...seronok kan kalau ada mende tu..nak beli jugakla..heeee

knv berkata...

usaha tangga kejayaannnnnnnnn :P

Oyis berkata...

tgk tajuk n first line cerita, ingatkan nak cuba baby #3, tp x menjadi hehe..

'x menjadi daaaa... my new baby'

phew. breadmaker rupanya

mama glam berkata...

wah! wah! wah! lepas ni bolehlah merasa roti buatan puan mastur =)

mast@work berkata...

reen, ko dapat tak kuda tu? hohoho.. kuda ajaib tu weh!

ju - kasi bau mau? hihihi

queen, serius best.. sila boli.. hahahaha

kak non, ye.. usaha lebih kuat pasni.. hihihi

oyis, owh tiddaaaakkksssss

aweng, insyaAllah, bukak kedai lagi.. hahahahha.. HAMPEH!

Yen berkata...

aku pun agak terkezut dgn tajuk entries ko haha...aku ingat mesin basuh...wei kat msia ade tak jual hehe

mast@work berkata...

yen kawan aku cakap tak nampak kat laman web panasonic mesia.. sikit hari lagi ade le kut..