Isnin, 9 Ogos 2010

a delayed entry - exam day

so, as you guys know last thursday and friday was the exam days.. alhamdulillah, everything went smooth sailing..

ni entry nak recap le.. cerita haritu.. mana nak tau lepas ni jadi memory yang akan ditengok kelak bila dah tua..

kepada yang tak tahu, kat japan most of the uni memang ada entrance exam.. nak masuk all programs.. including doctoral..

untuk department mama, entrance exam ada 2.. first 1/2jam oral examination untuk basic subjects related to earthquake and structural engineering.. the questions boleh jadi from mathematical q until earthquake q... lega la.. mama kena lebih kurang 13 questions.. related to earthquake n geotechnical engineering.. sebab mama bidang geotechnic..

so, hari first pakai baju baru n kasut baru.. hihihihi..

baju baru sampai dari mesia..

fanor, ini no 1.. hahahahha..

hari kedua, presentation untuk research proposal.. current and future research.. 1/2jam juga..

lega betul sebab rasanya ok la mama boleh jawab..

resultnya insyaAllah lagi 5-6 hari.. hopefully ok dan boleh start doctorate study lepas ni..

jumaat tu lepas je exam pi makan parfait.. hihihihihi... pueh hati den!

day 2 - dengan anak2..


all of us..

lepas ni papa nye exam.. 26hb.. all the best to papa..

8 ulasan:

[s.u.r.i.a] berkata...

kak. kurusssssssssnye! :D

yatie chomeyl berkata...

insya Allah lulus tu kak..:)

Oyis berkata...

good to hear this.mesti dh lega sgt2 kn?

norfazleen berkata...

insyaAllah lulus..dont wory..sma2 kita doa..comeila aiman..aidan pula mata bulat..geram tgk..hehe

JHaZKiTaRo berkata...

salam.. blog hopping.. singgah2 la blog hamba kalau nak baca pengalaman hamba mengembara di 45 BUAH NEGARA.. :)

_mmm_ berkata...

mama..wancu tau itu semua hanyalah camera effect! mama x kurus macam tu. btw wancu lagi jeles tgk clarks tu!!!!

Nisa berkata...

mast..aku doakan ko lulus dgn cemerlang!

wah..mmg ko dah kurus la mast... :)

mast@work berkata...

berbunge2 hati mak nyah! wancu nana, tu bukan kamera effect ye.. jangan mareeeee... tq you olls.. i lap u!